Последни новини
На този имейл можете да се свързвате с нашия данъчно-правен консултант: [email protected]
Home / Законът / Защо наказателното производство срещу модерния ляв е анонимно?!

Защо наказателното производство срещу модерния ляв е анонимно?!

Defakto.bg

Петър ОбретеновПетър Обретенов

Защо е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител когато извършителят е световно известен? Изнесените досега факти свидетелстват, че хулиганските действия са извършени от “ модерния ляв“, който не блести с добро възпитание, констатирано при много други случаи.

Друг е въпросът за поведението на папараците, но има цивилизовани методи за отстраняването им. В България много “ знаменитости“ смятат, че са над закона. В нормалните страни не е така: и по -големи знаменитости от Стоичков станаха “ жертви“ на американското правосъдие. Този случай е тест за българската правосъдна система дали прилага конституционната норма за равенство на всички граждани пред закона. Формулата “ неизвестен извършител“ е фалстарт за следствените действия, но надявам се истинският старт да бъде по-добър.

За случая, Стоичков трябва да получи сериозно предупреждение от правосъдните органи, че е длъжен да спазва закона и, че мутренското „правосъдие“ е отживелица. От това ще спечели България, а и самия Стоичков, тъй като с нищо няма да навреди на славата му на българин прославил страната ни.

 Бел.ред.

Казусът е многостранен, редакцията на De Facto Legal не изключва отговорността на журналистическите екипи, които злоупотребяват с правата си и без разрешение се самопоканват на частни събития. Законът не е привилигировал професията в това отношение.

Самоуправството обаче не е начин за решаване на проблемите, особено, когато наблизо има полиция. Ако спорещите страни не се споразумеят, всеки от участниците в скандала има какво да дължи на другата.

About De Fakto

Проверете също

ВСС нe гласува увеличение на магистратските заплати днес, ще ги обсъжда „работно“ (допълнена)

Увеличението няма да е еднакво, а диференцирано, тревожат се магистрати Изненадващо, пленумът на ВСС се …

Столичните адвокати в отворено писмо: Кой даде информация за решение на Съда, което още не беше четено в съдебна зала?!

Софийска адвокатска колегия не се отказва от казуса, свързан с предварително обявеното, но още непрочетено …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.