Последни новини
На този имейл можете да се свързвате с нашия данъчно-правен консултант: consult@defakto.bg
Home / Законът / Бургаският свободен университет изпрати над 300 абсолвенти, най-много са юристите

Бургаският свободен университет изпрати над 300 абсолвенти, най-много са юристите

Defakto.bg
Доц. д.р Светла Маргаритова
Абсолвенти на Бургаския свободен университет

Над 300 абсолвенти на Бургаския свободен университет  получиха в сряда своите дипломи за висше образование в 15 бакалавърски и 25 магистърски програми.   Сред тях беше най многобройната група от възпитаници на Юридическия факултет, който излъчи и двамата си отличника на випуска Зорница и Томас, с гордост заяви пред De Fakto доц. д-р Светла Маргаритова. Известната адвокатка и правозащитничка от два месеца е и Зам. декан на БСУ.

23-ма са отличниците на випуска,  удостоени със свидетелство за отличие за високи резултати в обучението.

Свидетелства за академични длъжности и звания са получили  преподавателите: проф. д-р Йонка Балтаджиева; проф. д.с.н. Венелин Терзиев; доц. д-р Атанас Луизов; доц. д-р Зорница Ганева; доц.д-р Красимир Коев; доц.д-р Красимира Минева;  доц.д-р Пламен Ангелов и доц.д-р Радостина Иванова – Мишинева.

Животът ги очаква

„В живота всеки сам избира своя път – дали да учи или не, дали да се развива или не, дали да се усъвършенства или не. Няма сила, която да ви спре, ако сте решили да успявате. Върховете обичат смелите. Защото истинското учене започва, след като получите дипломите си, които доказват, че знаете как  и защо се учи. И ако стигнете някой връх, покорете го и търсете друг. Само в покорените върхове е вашата сила“.  С тези думи на изпроводяк проф. д.п.н. Галя Христозова пожела  късмет и упоритост на абсолвентите.

„ Нека занапред непрестанно да търсим знанието и с гордост да браним авторитета на нашия Бургаски свободен университет“, пожела на колегите си  д-р Галя Стоянова, един от отличниците на випуска и първият доктор по икономика, поставил началото на защита на докторски трудове по акредитирани докторски програми в БСУ.

„Церемонията в тази сграда е толкова прекрасна,  цялата окъпана в светлина,   че аз  всяка година не преставам да се вълнувам. И  истински се радвам на завършващите, защото познавам всеки един от тях, помня изявите му, дори как се е държал в часовете ми, сподели емоционално чувствата си  пред  De Fakto доц. д-р Светла Маргаритова.  Това е предимството на малкия университет, с гордост добави Маргаритова.

About De Fakto

Вижте също

Ново двайсе: ГЕРБ и ДПС вадят общинските съветници от битката с корупцията

А шефът на „Антикорупция“ Пламен Георгиев става контингент на НСО Една от основните корупционни ниши …

За Зелен Младост към Иван Гешев и Пламен Георгиев: Ако сте мъже, дайте си оставките!

Десислава Иванчева и Биляна Петрова погнати преди да атакуват сделки с общински имоти за милиони …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *