Последни новини
На този имейл можете да се свързвате с нашия данъчно-правен консултант: consult@defakto.bg
Home / Законът / Близки и приятели се прощават с Виктория днес

Близки и приятели се прощават с Виктория днес

Defakto.bg

Почетете  дъщеря ми с  едно добро дело. За някой непознат човек. Заради нея, зове бащата на трагично загиналото момиче

Близки и приятели ще се простят днес с Виктория  Маринова и ще я изпратят в  последния й път.  След задържането на заподозрян за престъплението, тялото на младата жена беше освободено от „Съдебна медицина“, информира  Дир.бг

Поклонението пред тленните останки на Виктория е насрочено за 10.30 ч. в църквата „Св. Троица“ в Русе, съобщи баща й Георги Маринов.  След това младата жена ще бъде погребана в гробищния парк на квартал „Чародейка“.

Бащата на Виктория призова близки, приятели,  познати и  непознати за един мил жест към дъщеря  му:  „Почетете я с едно добро дело. Ей така без причина. За  някой непознат.  Заради нея. Така би искала тя. “  (Още от думите на бащата – на снимката, б.а.).

Очакват се и засилени мерки за сигурност в района, както и в русенските квартали „Тракцията“ и „Селеметя“, в които е живял заподозреният за убийството Северин Красимиров. 21-годишният мъж успя да избяга в Германия, където бе задържан при спецоперация на полицията.  Тъкмо днес се очаква и решението на германския съд  за екстрадицията на обвинения в убийството на младата  жена.  Очаква се в следващите десетина дни той да бъде екстрадиран у нас.

Снощи  рокери нахлуха в ромските махали в Русе. Според официалната информация не се е стигнало до сблъсъци. Полицейски патрули и жандармерия са осигурявали  спокойствието в махалите цяла нощ и тази сутрин там е спокойно, съобщи русенската полиция.

About De Fakto

Вижте също

ВСС отложи за петък дебата за апелативния спецсъд (допълнена)

По предложение на Георги Чолаков Съдийската колегия на ВСС отложи насрочения за днес дебат за …

Данаил Кирилов „подсигурява“ гражданската конфискация след тълкувателното решение на ВКС (допълнена)

Междувременно СГС е прекратил делото за конфискация срещу оправдания Христо Бисеров Поправки в антикорупционния закон, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *