Последни новини
Home / Законът / Близки и приятели се прощават с Виктория днес

Близки и приятели се прощават с Виктория днес

Defakto.bg

Почетете  дъщеря ми с  едно добро дело. За някой непознат човек. Заради нея, зове бащата на трагично загиналото момиче

Близки и приятели ще се простят днес с Виктория  Маринова и ще я изпратят в  последния й път.  След задържането на заподозрян за престъплението, тялото на младата жена беше освободено от „Съдебна медицина“, информира  Дир.бг

Поклонението пред тленните останки на Виктория е насрочено за 10.30 ч. в църквата „Св. Троица“ в Русе, съобщи баща й Георги Маринов.  След това младата жена ще бъде погребана в гробищния парк на квартал „Чародейка“.

Бащата на Виктория призова близки, приятели,  познати и  непознати за един мил жест към дъщеря  му:  „Почетете я с едно добро дело. Ей така без причина. За  някой непознат.  Заради нея. Така би искала тя. “  (Още от думите на бащата – на снимката, б.а.).

Очакват се и засилени мерки за сигурност в района, както и в русенските квартали „Тракцията“ и „Селеметя“, в които е живял заподозреният за убийството Северин Красимиров. 21-годишният мъж успя да избяга в Германия, където бе задържан при спецоперация на полицията.  Тъкмо днес се очаква и решението на германския съд  за екстрадицията на обвинения в убийството на младата  жена.  Очаква се в следващите десетина дни той да бъде екстрадиран у нас.

Снощи  рокери нахлуха в ромските махали в Русе. Според официалната информация не се е стигнало до сблъсъци. Полицейски патрули и жандармерия са осигурявали  спокойствието в махалите цяла нощ и тази сутрин там е спокойно, съобщи русенската полиция.

About De Fakto

Проверете също

Осъдиха рецидивист, осигурил си „платен“ 5-дневен отпуск от затвора чрез грабежи

Варненския окръжен съд  в петък обяви   5 години и 4 месеца лишаване от свобода 21-годишният …

Делото „Лозан Панов срещу КПКОНПИ“ тръгна и приключи в административния съд

Антикорупционната комисия иска отвод на целия АССГ От втори опит делото, заведено Лозан Панов срещу …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.