Последни новини
Home / Абонамент

Абонамент

АБОНАМЕНТ за списанието DFL правим през цялата  година, като всеки наш нов абонат получава колекция от всички излезли до сега списания. За контакт [email protected]


Освен абонамента в редакцията, вече може да си осигурите и абонамент през ДОБИ ПРЕС   Каталожен номер: 428

Брой издания в година: 10

Куриерската мрежа на Доби прес покрива следните градове: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Карлово, Ловеч, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол. За абонаменти извън тези градовете, доставките се извършват до три работни дни и се начисляват пощенски разходи.

Директен абонамент през http://www.dobipress.bg/search.php?l=bg&azbk=0&q=De+Facto+Legal&country=1&iztp=2&theme=32&cat_no=428


В продължение на творческите ни традиции предлагаме двуезично правно списание под името de facto legal с варианти на български и на английски.

Издаваме 10 броя списания годишно и постоянно поддържаме правния сайт De Fakto.

Съдържанието на de facto legal  и на defakto.bg се подготвя от журналисти и експерти в съответните области на правото, университетски преподаватели и от представители на браншови организации (камари, съвети, колегии и др.).

Всеки юрист запознат с българската съдебна практика е добре дошъл да сподели при нас своите вълнуващи го теми, казуси, проблеми и законодателни решения.

Списанието de facto legal и сайта De Fakto са обща кауза. Създаваме ги, за да бъдем в помощ на магистратите, адвокатите, бизнеса и обществото. На сайта и в списанието ще продължим да отбелязваме случаите на слdfl_6або правораздаване и лошо законодателство.

Нашият абонамент е на цена 100 лева ( без ДДС)

  • За една година ще получите 10 броя от списанието на посочен от вас адрес
  • Ще имате и код за онлайн платформата на de facto legal плюс достъп до авторския архив
  • Абонатите ни ползват преференциални условия за сайта с банер за представяне на свой адвокатски профил (в рамките на изискванията на Закона за адвокатурата) или предпочитан фирмен профил

Заявете абонамент още сега!

Съобщете ни за Вашите очаквания и бележки на имейл [email protected] или на 087 867 6641