Последни новини
Home / Законът / Отборите на Алма Матер обраха наградите на състезание по гражданско и търговско право

Отборите на Алма Матер обраха наградите на състезание по гражданско и търговско право

Defakto.bg

За поредна година в Съдебната палата се проведе Националното състезание по гражданско и търговско право.1980074_1034952786594360_6453302601735275353_o[1]

Състезанието е било подкрепено от издателство Сиби, което е осигурило и наградите за победителите. Място с уникална атмосфера, вероятно защото събира единомишленици – от една страна, умни и усмихнати млади хора, които са амбицирани и с хъс за победа, и от друга, емблематичното жури – както винаги академично и на висота, – това са написали в фейс страницата си спомоществувателите.  

  Тази година състезанието спечели отборът на Софийския университет – Драгомир Стефанов, Нели Владинова, Деян Петров и Снежанка Балджиева. На второ място се класира отново отбор на СУ в състав Невена Янева, Марийка Герова, Атанас Деливичев и Теодор Михалев. На трето място се класираха два отбора – единият също от СУ, в него участваха Диана Асеникова (носител на годишната награда на нашето издателство за отличен успех и постижения в овладяването на правните науки), Любен Славов, Янка Георгиева и Ясен Стойчев. Другият отбор на трето място е от ВТУ – Благой Тумбаров, Григор Григоров, Калин Иванов и Мартин александров.  С голямо удоволствие поздравяваме победителите с успеха и им желаем да имат още много такива победи. Поздравяваме и организаторите на това състезание за усилията, ентисиазма и ефективността, и си пожелаваме то да става все по-интересно и оспорвано всяка година.

About De Fakto

Проверете също

ВКС образува Тълкувателно дело за понятието “имущество” по закона за отнемане на незаконно придобитото имане

Във ВКС бе образувано Тълкувателно дело № 4/2021  по въпроси, свързани с противоречиво приложение на …

Иван Гешев в Хага: Ако закрият спецправосъдието, България трудно ще изпълнява ангажиментите си към Лаура Кьовеши

Главният прокурор участва в 15-ия ежегоден Консултативен форум на главните прокурори на държавите членки на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.