Последни новини
Home / Законът / Депутатът с барбекюто за скандала: Бях под упойка, оперираха ми носа

Депутатът с барбекюто за скандала: Бях под упойка, оперираха ми носа

Defakto.bg
 Не депутатът Миланов, а  баща му бил заградил общинска улица
  Бях във ВМА, пред операция на носа, когато се срещнах с репортера.  Обаждането към него направих под упойка, това може да се докаже.
Това каза депутатът от Реформаторския блок Борислав Миланов пред bTV,  който бе  разкрит от репортера Стоян Георгиев, че е заградил общинския път и така е блокирал достъпа на имота на възрастна жена, но е и построил и беседка с барбекю на общинския терен.  Въпреки че засегнатата жена е спечелила дело срещу депутата през 2012 г., вратата все още е факт, а Миланов твърди, че по този начин предпазва имота. Бил дал и ключ на жената, което тя отрича.
Междувременно, преди излъчването на репортажа Миланов попитал репортера Стоян Георгиев дали “няма начин да се спре репортажът”. Не исках да се спре репортажът, а по-скоро да се задържи, за да мога аз да го коментирам, каза депутатът във вторник.
С изявленията си пред bTV  Миланов   прехвърли отговорността за заградената улица и незаконен строеж върху  баща си.  Той бил купил имота преди 17 години, и оградата,  с която е заградена улицата била негово дело.
 На народния избраник и през ум не му минава, че щом е търпял незаконни действия, значи е бил съгласен с тях. Очевидно е обаче,  че ако не беше репортажът на Стоян Георгиев, семейното благополучие щеше да си е в установеното от 17 години статукво.
Депутатът Борислав Миланов е активист от СДС, който е в парламента от групата на Реформаторския блок.
Вчера главният прокурор Сотир Цацаров се самосезира по случая. Той възложи на Софийска градска прокуратура извършване на проверка по изнесените факти с оглед данни за извършено самоуправство – престъпление по чл. 323 от Наказателния кодекс.

About De Fakto

Проверете също

Оставката като възможност пред главния съдебен инспектор

Екатерина Баксанова, Институт пазарна икономика Институтът за пазарна икономика вече неколкократно обърна внимание на изтеклите …

Адвокатите хвърлят тоги, ако властта отново не забележи исканията им за данъчни облекчения

Адвокатурата е готова да изрази своята гражданска и професионална позиция чрез съответни протестни действия в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.