Последни новини
Home / Законът / Депутатът с барбекюто за скандала: Бях под упойка, оперираха ми носа

Депутатът с барбекюто за скандала: Бях под упойка, оперираха ми носа

Defakto.bg
 Не депутатът Миланов, а  баща му бил заградил общинска улица
  Бях във ВМА, пред операция на носа, когато се срещнах с репортера.  Обаждането към него направих под упойка, това може да се докаже.
Това каза депутатът от Реформаторския блок Борислав Миланов пред bTV,  който бе  разкрит от репортера Стоян Георгиев, че е заградил общинския път и така е блокирал достъпа на имота на възрастна жена, но е и построил и беседка с барбекю на общинския терен.  Въпреки че засегнатата жена е спечелила дело срещу депутата през 2012 г., вратата все още е факт, а Миланов твърди, че по този начин предпазва имота. Бил дал и ключ на жената, което тя отрича.
Междувременно, преди излъчването на репортажа Миланов попитал репортера Стоян Георгиев дали „няма начин да се спре репортажът“. Не исках да се спре репортажът, а по-скоро да се задържи, за да мога аз да го коментирам, каза депутатът във вторник.
С изявленията си пред bTV  Миланов   прехвърли отговорността за заградената улица и незаконен строеж върху  баща си.  Той бил купил имота преди 17 години, и оградата,  с която е заградена улицата била негово дело.
 На народния избраник и през ум не му минава, че щом е търпял незаконни действия, значи е бил съгласен с тях. Очевидно е обаче,  че ако не беше репортажът на Стоян Георгиев, семейното благополучие щеше да си е в установеното от 17 години статукво.
Депутатът Борислав Миланов е активист от СДС, който е в парламента от групата на Реформаторския блок.
Вчера главният прокурор Сотир Цацаров се самосезира по случая. Той възложи на Софийска градска прокуратура извършване на проверка по изнесените факти с оглед данни за извършено самоуправство – престъпление по чл. 323 от Наказателния кодекс.

About De Fakto

Проверете също

Прокурорите от ВСС: Поисканата оставка на Иван Гешев грубо засяга независимостта на съдебната власт 

  Призивът за  оставката на Иван Гешев като главен прокурор на Република България  е  грубо …

На 19 февруари ще е писменият изпит за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет определи, 19 февруари 2022 г. (събота) за дата на писмения …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.