Последни новини
Home / Законът / В Пловдив: „Многая лета“ за 20-годишния юбилей на апелативния съд

В Пловдив: „Многая лета“ за 20-годишния юбилей на апелативния съд

Defakto.bg

Над 500 съдии, служители и гости от цялата страна честваха 20-годишния юбилей на апелативния съд в Пловдив. „Многая лета“ звуча на празничен концерт в дома на културата „Борис Христов“ и изправи присъстващите на крака, съобщиха от съда.

Председателят на ВКС Лозан Панов, главният прокурор Сотир Цацаров, представляващият ВСС Боян Магдалинчев и членове на съвета, адвокати са уважили тържеството. Правосъдният министър Цецка Цачева е изпратила поздравителен адрес. А специални гости са били първите двама председатели на апелативния съд Здравко Киров и Радка Петрова. Сега той се оглавява от Магдалина Иванова.

На тържеството е представен герб на Апелативен съд – Пловдив, изработен от възпитаници на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство под ръководството на преподавателя по хералдика главен асистент д-р Стоян Антонов.  Студенти от катедрата по „Приложни изкуства“ в АМТИИ с ръководител доц. д-р Никола Лаутлиев са провели час по репортажна фотографи и техните снимки ще бъдат публикувани  на сайта на съда.

В празничния концерт са участвали хор „Детска китка“ и ансамбъл „Тракия“.

Тази година всички апелативни съдилища у нас – в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Варна и военноапелативният съд, навършват юбилейните 20 години.

 

About De Fakto

Проверете също

Политика на диалог и разумна комуникация, обеща зам.-министър Георги Николов на синдикатите от ГДИН и ГДО

Привърженик съм на политиката на диалог и разумна комуникация, на боравенето с факти и на …

ВАС обяви за нищожно решението на МС, с което оттегля предложение до Президента за издаване на Указ за обособяване на Обзор като самостоятелна община   

Веднъж отправено  предложение до държавиня глава,  само той може да решава отнесения до  него въпрос …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 + fifteen =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.