Последни новини
Home / Законът / Варненският апелативен съд чества 20-годишния юбилей с изложба

Варненският апелативен съд чества 20-годишния юбилей с изложба

Defakto.bg

Благотворителна изложба е сред проявите, посветени на 20-годишния юбилей на Варненския апелативен съд. Тя е подредена в арт салона на съда, съобщават оттам.

Изложбата „LIGHT„  на Школа “Дедал” се открива в 16,30 ч. днес.

От съда съобщават още:

“19 автори на възраст от 7 до 70 години представят творби, създадени с различна техника – масло, акрил, акварел, живопис, линогравюра, монотипия, туш, перо, релеф, фотография, симплаж.

„LIGHT“ е благотворителна изложба, а средствата от продажбите на творбите ще отидат за закупуване на специализирана литература за библиотеката на Школа #Дедал.

Това е пета поредна изложба, която авторите на Дедал подреждат в Арт – салона на Апелативен съд – Варна.Партньорството между съдебната институция и Школа#Дедалпромени средата, в която работят съдии и съдебни служители. Показа ни категорично, чемястото на изкуството, което ни променя ден след ден е в съда.

Дедал е един от най-ярките партньори на Апелативен съд – Варна, с които вече втора година работим по изпълнение насоциален проект в подкрепа на талантливи деца в неравностойно положение. #Дедале явление, духовно пространство и одухотворено семейство за стотина талантливи деца с физическо или семейно страдание и за техните учители, чиито изяви винаги очакваме с нетърпение.”

About De Fakto

Проверете също

Съдът в Люксембург ще решава дали незрящо лице може да бъде съдебен заседател по наказателни дела

Очакват се  решения  по преюдициални запитвания на Върховния административен съд и на Специализирания наказателен съд. …

Предстоящо: Съдът на ЕС ще се произнесе по питане на Апелативен съд Варна за конфискация на средства от престъпна дейност

  В четвъртък,  21 октомври,  Съдът на ЕС ще се произнесе по съединени дела C-845/19 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.