МВР е установило самоличността на намерените тела край Негован.  Мъжът и жената са живели на семейни начала в София, като има данни, че са били заможни.

По информация на „Хоризонт“ по БНР  намереният застрелян мъж край Негован е бивш треньор по борба и се казва Йордан Атанасов. Освен в български отбори, той е работил и в Саудитска Арабия.

По непотвърдена информация е установена и самоличността на извършителите на тежкото престъпление. Близки на семейството споделили пред БНР, че са задържани двама заподозрени. Най-вероятната версия за тежкото убийство са пари.

Полицията официално не дава подробности по случая. Работата на разследващите продължава.

Телата  бяха открити преди 10 дни в близост до водоема край софийското село Негован. Установено е, че са простреляни в главата, а след това – разчленени и изхвърлени край водоема.  „След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване“, коментира тогава говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Разследващите имаха сериозни проблеми за установяване  на самоличността на убитите.  Бяха разпространени  снимки на дрехи на мъжа и жената, както и снимки на ключа от техния автомобил – „Пежо“ или „Рено“.