Последни новини
Home / Законът / С “вяра, надежда и любов” гражданският кандидат за кмет на столицата внесе за регистрация 6 255 подписа

С “вяра, надежда и любов” гражданският кандидат за кмет на столицата внесе за регистрация 6 255 подписа

Defakto.bg

 

„Внасяме 6 255 подписа. Има още 2 000 подписа, които не успяхме да обработим. Ще ги внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези 6 255 пописа са достатъчни за хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София.“  Това каза гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова днес пред журналисти, преди с Инициативния ѝ комитет да внесат подписите в Общинската избирателна комисия на „Московска“ 33.

„С моя екип избрахме днешния ден, защото имаме вяра, надежда и любов за София. Днес е един прекрасен празник, който ще отбележим първо с регистрацията в избирателната комисия, а след това с гражданите от квартал „Люлин“. Там сме поканени на тържество на „Кооперативния пазар“.

Мая Манолова (независима, подкрепена от БСП, ДБГ, НДСВ и още малки партии), Борис Бонев (независим кандидат на гражданското сдружение “Спаси София”) и Борислав Игнатов (кандидат на “Демократична България”) проверяват лесно ли им не на  хората с увреждания. Снимка КлубZ

По късно Манолова заедно с Борис Бонев (независим кандидат на гражданското сдружение “Спаси София”) и Борислав Игнатов от “Демократична България” уважиха инициативата на майките от „Системата ни убива всички“. Идеята бе да проверят заедно  колко е достъпна средата за хората с увреждания.

На въпрос към Манолова как ще управлява София без общински съветници, тя заяви: „Ще управлявам София със столичани, с потенциала, с възможностите, с капацитета, енергията и креативността на всички граждани. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани“, категорична бе тя.

 

 

About De Fakto

Проверете също

Георги Чолаков номинира Любомир Гайдов за зам.-председател на ВАС

Председателят на Върховния административен съд Георги Чолаков стартира днес процедура за избор на заместник – …

Гръмкият процес САПАРД за “онези” евросредства окончателно погина, по давност

С решение от днес Апелативният специализиран съд окончателно сложи точка на емблематичното дело САПАРД за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.