Последни новини
Home / Законът / С “вяра, надежда и любов” гражданският кандидат за кмет на столицата внесе за регистрация 6 255 подписа

С “вяра, надежда и любов” гражданският кандидат за кмет на столицата внесе за регистрация 6 255 подписа

Defakto.bg

 

„Внасяме 6 255 подписа. Има още 2 000 подписа, които не успяхме да обработим. Ще ги внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези 6 255 пописа са достатъчни за хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София.“  Това каза гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова днес пред журналисти, преди с Инициативния ѝ комитет да внесат подписите в Общинската избирателна комисия на „Московска“ 33.

„С моя екип избрахме днешния ден, защото имаме вяра, надежда и любов за София. Днес е един прекрасен празник, който ще отбележим първо с регистрацията в избирателната комисия, а след това с гражданите от квартал „Люлин“. Там сме поканени на тържество на „Кооперативния пазар“.

Мая Манолова (независима, подкрепена от БСП, ДБГ, НДСВ и още малки партии), Борис Бонев (независим кандидат на гражданското сдружение “Спаси София”) и Борислав Игнатов (кандидат на “Демократична България”) проверяват лесно ли им не на  хората с увреждания. Снимка КлубZ

По късно Манолова заедно с Борис Бонев (независим кандидат на гражданското сдружение “Спаси София”) и Борислав Игнатов от “Демократична България” уважиха инициативата на майките от „Системата ни убива всички“. Идеята бе да проверят заедно  колко е достъпна средата за хората с увреждания.

На въпрос към Манолова как ще управлява София без общински съветници, тя заяви: „Ще управлявам София със столичани, с потенциала, с възможностите, с капацитета, енергията и креативността на всички граждани. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани“, категорична бе тя.

 

 

About De Fakto

Проверете също

Съдийската колегия предлага на 30 септември да тръгне процедурата за избор на председател на ВКС

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет предлага вариант на времеви график за провеждане на процедура …

Съдии с апел към изборните си членове във ВСС – напуснете проваления съдебен съвет

Решаващото действие за прекратяване на мандата на ВСС  е съдиите, избрани от съдии в него …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.