Последни новини
Home / Гостува ни / Вицепремиерът Каракачанов с “убедителен” среден пръст доказва , че не са прави онези, които пуснаха Полфрийман

Вицепремиерът Каракачанов с “убедителен” среден пръст доказва , че не са прави онези, които пуснаха Полфрийман

Defakto.bg

 

Вицепремиерът Красимир Каракачанов  показва среден пръст в ефира на “Канал 3”. Това се случва при участието му в предаването “Денят на живо” във вторник (15 октомври), а за изтънчената изява на министъра на отбраната  сигнализира новонавлизащият в политиката шоумен Слави Трифонов,  съобщи  в. Сега.

Трифонов коментира скандалната случка на официалната си страница във ” Фейсбук” така:  “Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ и след това беше избран за генерален директор на БНТ.  Красимир Каракачанов, като вицепремиер, показа среден пръст по Канал 3.  Да очакваме ли да стане премиер?  Но така или иначе, показването на среден пръст по телевизията от хора, които имат и искат власт, вече се е превърнало в нещо нормално”.

От разпространения клип се вижда недвусмисления жест на вицепремиера Красимир Каракачанов.

Към края на разговора, който е близо 40 мин.,  Каракачанов  започва да критикува председателя на ВКС Лозан Панов, че е призовал съдебния състав  да реши по-бързо делото “Полфрийман” и “да го пуска “. (такъв призив не е отправян б. р.)   В изящен стил Каракачанов повтаря тезите на политическата си  партия  ВМРО срещу съдебния състав и  освобождаването на  австралиеца, като обявява,  че БХК “играе комбина със Съюза на съдиите в България” и ” ходи да освобождава убийци”.  А  един “хулиган излезе и показа среден пръст на  зам. директора  на затвора, който е бил против освобождаването му”, заявява вицепремиерът.   (При вкарването му в полицейска кола, след освобождаването от затвора,  австралиецът изпрати поздрави на зам.директора, но жестове не е  правил. б. р. )

За повече убедителност обаче,  членът на правителството – Каракачанов, показва  среден пръст, от който трябваше да научим какъв гамен е затворникът, а недоволните от освобождаването му –   сериозни и възпитани хора от властта, в костюми, на които простащните са непознати. Такива не бива и да помисляме, че могат да нарушават добрите нрави или обществения ред.

П.П. Записът от предаването е публично достъпен на сайта на телeвизията, както и в световната видео платформа target=”_blank”>YouTube</. Жестът на Каракачанов може да бъде видян на 36:49 мин. от началото на клипа.

About De Fakto

Проверете също

Съдийската колегия предлага на 30 септември да тръгне процедурата за избор на председател на ВКС

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет предлага вариант на времеви график за провеждане на процедура …

Съдии с апел към изборните си членове във ВСС – напуснете проваления съдебен съвет

Решаващото действие за прекратяване на мандата на ВСС  е съдиите, избрани от съдии в него …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.