Последни новини
Home / Законът / Манолова отваря безплатна приемна за граждани, приемните й дни се запълниха (обновена)

Манолова отваря безплатна приемна за граждани, приемните й дни се запълниха (обновена)

Defakto.bg

Мая Манолова отваря безплатна приемна за граждани в новия си офис в столицата. Първата приемна ще се проведе в сряда, на 27 ноември, от 10.30 часа.
В седмичната безплатна приемна Манолова ще разглежда жалби и сигнали на граждани. Заедно с нея ще работи и екип от юристи, които ще помагат за решаване на проблемите, поставени от гражданите.
Приемната се намира на пл. „Славейков” в София, на адрес: ул. „Дякон Игнатий” 4, ет. 2.  За записване и повече информация от днес, 25 ноември, са разкрити
следните телефони: 0988 15 73 54 и 02/ 421 76 44.
„Хората имат своите очаквания аз да продължа да им помагам. Като адвокат аз вече работя в моята кантора. Ще имам обаче и безплатна приемна за сигнали на граждани, които и сега не спират да ми се обаждат и да ме търсят”, анонсира по-рано през седмицата инициативата си Манолова в свое телевизионно участие.

По-късно в понеделник,  Манолова обяви във Фейсбук, че: „Само за няколко часа записване от тази сутрин до ранния следобед днес приемните ми дни се запълниха. Телефоните звънят, без да спрат от сутринта. Записали сме десетки граждани за 27 ноември, сряда. Наложи се да запишем хора и за следващата сряда – 4 декември.  Знаех, че интересът ще е голям и чета въпросите ви дали ще бъда и във вашите населени места.  Ще бъда, уверявам ви. До дни ще обявя още един приемен ден за декември, в който заедно с мои колеги юристи ще работим по вашите жалби и сигнали. Благодаря ви за доверието! Продължаваме! “

Скоро бившият омбудсман и кандидат за кмет на София ще  покаже новия си офис. „В него сега кипи трескава подготовка и суматоха – чак няма помещения за всички желаещи да помагат. В такава приятелска атмосфера с млади хора е истинско удоволствие да се работи“, казва тя и не скрива, че ще й трябват още доброволци.

About De Fakto

Проверете също

Над 130 участници в Международна конференция „Стоп на омразата“ се обявиха за толерантност между хората

За мен е чест да открия конференцията „Стоп на речта на омразата“ с организатори Прокуратурата …

В ход е изпълнение на мерките по препоръките на ЕК, отчете Съветът за върховенство на правото

В ход е изпълнение на мерките по отправените от Европейската комисия препоръки с третия годишен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.