Последни новини
Home / Законът / За висок професионализъм Гешев награди вътрешния министър, шефа на ДАНС, прокурори и следователи

За висок професионализъм Гешев награди вътрешния министър, шефа на ДАНС, прокурори и следователи

Defakto.bg

На официална церемония в сградата на МВР главният прокурор Иван Гешев връчи грамоти, тематични плакети и предметни награди на ръководителите и служители на Прокуратурата на Република България, Министерство на вътрешните работи, Държавна агенция „Национална сигурност“ и Държавна агенция „Технически операции“, съобщава държавното обвинение.  Отличията са за показан висок професионализъм и отлично взаимодействие по разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес и значимост.

Сред наградените са: министърът на вътрешните работи – Младен Маринов, главният секретар на МВР – Ивайло Иванов, председателят на ДАНС – Димитър Георгиев, зам.-председателят на ДАНС – Николай Ненков, председателят на ДАТО, зам.- ръководителите на Специализирана прокуратура – Ангел Кънев и Валентина Маджарова, административният ръководител на Военно-окръжна прокуратура – София – Петър Димов, както и директорът на дирекция „Вътрешна сигурност“ –МВР – Стефчо Банков. Награди получиха още прокурори и следователи от  Специализирана прокуратура, прокурори от Софийска градска прокуратура,  разследващи от специализирано междуведомствено звено към Специализирана прокуратура, както и полицейски служители от СДВР и ГДНП.

Сред наградените е и прокурор Валентина  Маджарова,  зам. шеф на Спрециализираната прокуратура.  Съвпадението е   любопитно след оповестения в четвъртък отказ на спецпрокуратурата да образува досъдебно производство за евентуални престъпления на Цветан Цветанов около т. нар. „Апартаментгейт“.  Подписът на постановлението за отказ е на прокурор Валентина Маджарова.

About De Fakto

Проверете също

ВКС върна за ново разглеждане дело срещу прокурорка

Върховният касационен съд върна за ново разглеждане на втора инстанция делото срещу прокурорката от ОП-Добрич …

Делото „Младост“: Експертиза обявява за негодни два „фатални“ записа

Процесът продължава утре в Апелативния специализиран съд, може да се стигне и до пледоарии Записите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.