Последни новини
Home / Законът / Тръгва приемът на документи в конкурса за 12 места във Върховната касационна прокуратура

Тръгва приемът на документи в конкурса за 12 места във Върховната касационна прокуратура

Defakto.bg

От 27.07.2020 г. (понеделник) започва приемът на документи по конкурса за повишаване и заемане на 12 (дванадесет) свободни длъжности „прокурор” във Върховна касационна прокуратура, обявен с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по протокол № 27/15.07.2020 г.

Това съобщават от съдебния съвет.

В 14-дневен срок от датата на обнародване на конкурса в „Държавен вестник“ (бр. 66/24.07.2020 г.) до 07.08. 2020 г. включително, кандидатите могат лично или чрез писмено упълномощен техен представител да подадат документи за участие в администрацията на Висшия съдебен съвет, ул. „Екзарх Йосиф“ № 12, гр. София. Достъпът на кандидатите за подаване на документи ще се осъществява през централния вход на сградата на ВСС, при съблюдаване на въведените противоепидемични мерки.

Необходимите за попълване образци, утвърдени с Наредба № 1 от 09.02.2017 г. за конкурсите за магистрати и за избор на административни ръководители в органите на съдебната власт, са публикувани на интернет страницата на ВСС.

Повече информация за конкурса може да намерите в съответния раздел на сайта на ВСС, както и на телефони: 02/9304925 и 02/9304975, отдел „Конкурси на прокурори и следователи“, дирекция „Конкурси на магистрати“.

About De Fakto

Проверете също

Антон Станков: След решението за мандатите, съдиите Гроздан Илиев и Анастас Анастасов трябва да се върнат автоматично в КС

„Конституционният съд си вкара страхотен автогол, защото се опита да компенсира липсата на политическа воля за …

Обвиниха Димитър Любенов в умишлено причиняване на смърт на Околовръстното, а не по непредпазливост

Софийска градска прокуратура измени обвинението на Димитър Любенов, привлечен към наказателна отговорност за пътнотранспортното произшествие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.