Последни новини
Home / Законът / На 19 февруари ще е писменият изпит за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури

На 19 февруари ще е писменият изпит за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури

Defakto.bg

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет определи, 19 февруари 2022 г. (събота) за дата на писмения изпит по конкурса за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури. Изпитът ще започне в 9.00 ч. и ще се проведе в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ на бул. „Цар Освободител“ № 15,  София.

Решението на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет ще бъде обнародвано в „Държавен вестник“, публикувано в един централен всекидневник, както и на интернет страницата на Висшия съдебен съвет.

Писменият изпит за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури  бе насрочен за 11 септември 2021 г.,  но отложен заради временни противоепидемични мерки, обявен  от  министъра на здравеопазването

Допълнителна информация, относно разпределението на кандидатите по зали и изискванията за достъпа до тях, предвид предписанията и изискванията за неразпространение на COVID-19 и актуалните противоепидемични мерки в страната, ще бъде допълнително публикувана на интернет страницата на Висшия съдебен съвет, раздел „Важно/ Конкурсни процедури/ Конкурс за първоначално назначаване“, 2021 г., съобщават от съвета.

About De Fakto

Проверете също

20 съдии и съдебни служители с остра декларация срещу идеята да бъде закрит районния съд в Каварна

Двадесет съдии и служебни служители от Районен съд Каварна остро протестират срещу предложението на  Съдийската …

Изборни времена за нов състав на ВСС

Иван Брегов, Институт пазарна икономика За да сме убедени, че съдиите, прокурорите и следователите са …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.