Последни новини
Home / Без категория / 45 кандидати са допуснатите до устен изпит в конкурса за първоначално назначаване на длъжност „следовател“

45 кандидати са допуснатите до устен изпит в конкурса за първоначално назначаване на длъжност „следовател“

Defakto.bg

45 кандидати са допуснати до устен изпит в конкурса за първоначално назначаване на длъжност „следовател“ в следствените отдели в окръжните прокуратури, който ще се проведе в периода от 01 август до 02 август 2022 г., включително, съобщи ВСС. На писмения изпит се явиха 143 -ма кандидати.

Резултатите от писмения изпит и графикът за провеждане на устните изпити са публикувани на интернет страницата на ВСС в раздел „Важно“, подраздел „Конкурсни процедури“ – „Конкурс за първоначално назначаване“ – „2022“ – “Следствен отдел в окръжна прокуратура“.

Едновременно с резултатите са публикувани решението на казуса по наказателноправни науки, както и отговорите на теста по право на ЕС и в областта на правата на човека. Освен на интернет страницата на ВСС резултатите от писмения изпит са обявени на общодостъпно място в сградата на ВСС (централен вход).

Устният изпит ще се проведе по обявения график в сградата на Националния институт на правосъдието, гр. София, ул. „Екзарх Йосиф“ № 14, зала 108, като влизането ще се осъществява през централния вход на сградата. Кандидатите трябав да се явят на съответния изпитен ден до 08:45 ч.

На изпита се допуска използване на нормативни актове.

About De Fakto

Проверете също

Идната седмица тръгват дела на Настимир Ананиев срещу Слави Трифонов за клевета и на СРП срещу Костадин Костадинов

Coфийcĸи paйoнeн cъд e нacpoчил  наказателното  дeлa зa ĸлeвeтa, кoето дeпyтaтът  oт  „Πpoдължaвaмe пpoмянaтa“ Hacтимиp …

Сбогом, Тошо!

Едно трудно сбогуване с дългогодишния ни главен редактор във в.  „Труд“ и  в. „Преса“ Тошо …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 − six =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.