Последни новини
Home / Законът / Кандидатите за заемане на 12 свободни длъжности „прокурор“ в районните прокуратури, могат да подават заявления за участие в конкурса

Кандидатите за заемане на 12 свободни длъжности „прокурор“ в районните прокуратури, могат да подават заявления за участие в конкурса

Defakto.bg

Решението  за конкурса   за преместване и заемане на 12 (дванадесет) свободни длъжности „прокурор“ в районните прокуратури е обнародвано в „Държавен вестник“, бр. 90 от 11 ноември 2022 г.

В 14-дневен срок от датата на обнародване на решението, до 25.11.2022 г. включително, кандидатите могат да подават заявления за участие в конкурса, съобщава ВСС.

Заявленията и приложените към тях документи се подават: лично от кандидата или от писмено упълномощен негов представител в администрацията на Висшия съдебен съвет,  по електронен път с квалифициран електронен подпис  имейл адрес – [email protected]чрез лицензиран пощенски оператор на официалния адрес на ВСС. Заявления, подадени след срока, не се разглеждат.

При подаване на заявлението по пощата, определяща е датата на пощенското клеймо (датно клеймо) при изпращането. Кандидатите, подали документи по електронен път, следва да подпишат заявлението си за участие с квалифициран електронен подпис , без да ги изпращат и на хартиен носител.

 

 

About De Fakto

Проверете също

Правната комисия одобри на първо четене законопроекта за личния фалит

Правната комисия одобри на първо четене Закона за несъстоятелност на физическите лица, добил популярност като …

Декларацията на „Продължаваме Промяната“ към служебния кабинет да внесе незабавно бюджет за 2023 г., не мина

С 86 гласа „за“, 127 „против“ и един „въздържал се“ парламентът отхвърли предложената декларация от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.