Последни новини
Home / Законът / Съобщение на Инспектората към ВСС за нов образец на имуществените декларации

Съобщение на Инспектората към ВСС за нов образец на имуществените декларации

Defakto.bg

Инспекторатът към ВСС разпространи съобщение за утвърждаване на нов образец на имуществените декларации по чл. 175а, ал. 1, т. 1 и 2 от Закона за съдебната власт и указания за попълването и подаването им.   Съобщението  уведомява съдиите, прокурорите и следователите, и лицата, изгубили качеството съдия, прокурор или следовател, че със Заповед № З-74/22.11.2022 г. на главния инспектор на ИВСС са утвърдени:

– образец на имуществените декларации по чл. 175а, ал. 1, т. 1 и 2 от Закона за съдебната власт, който ще се прилага от 01.01.2023 г.;

Указания за попълване и подаване на имуществените декларации по чл. 175а, ал. 1, т. 1 и 2 от Закона за съдебната власт“ (отнасящи се до приложимия от 01.01.2023 г. образец на имуществените декларации).

Приложимият от 01.01.2023 г. образец на имуществените декларации по чл. 175а, ал. 1, т. 1 и 2 от Закона за съдебната власт е достъпен на интернет страницата на ИВСС на адрес: http://www.inspectoratvss.bg/document/930, раздел „Образци“.

Указанията за попълване и подаване на имуществените декларации по чл. 175а, ал. 1, т. 1 и 2 от Закона за съдебната власт са достъпни на интернет страницата на ИВСС на адрес: http://www.inspectoratvss.bg/document/931, раздел „Образци“.

 Приложимият до 31.12.2022 г. образец на имуществените декларации по чл. 175а, ал. 1, т. 1 и 2 от Закона за съдебната власт е достъпен на интернет страницата на ИВСС на адрес: http://www.inspectoratvss.bg/document/905, раздел „Образци“.

 

About De Fakto

Проверете също

Иван Гешев иска доказателства от Марк Рюте за незаконно преминаване на границата ни срещу 50 евро

Във връзка с изявлението на министър-председателя на Кралство Нидерландия Марк Рюте пред обществената медия NOS, …

Крум Зарков: Върху Изборния кодекс беше извършен погром, Марк Рюте трябва да внимава какво говори

Това беше един предизвестен погром над Изборния кодекс. Така правосъдният министър Крум Зарков анализара  пред …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.